Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 12
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 »

Обмін речовин, або метаболізм, у кожної людини різний. Одним для схуднення не потрібно докладати великих зусиль, інші – ніяк не можуть схуднути, навіть дотримуючись найсуворішої дієти, а для третіх набір ваги – величезна проблема. Сьогодні ви дізнаєтеся, як прискорити обмін речовин.

 

Мої статті | Переглядів: 439 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 25.04.2015 | Коментарі (0)

Комплекс вправ для ранкової гімнастики це дуже простий засіб, який допоможе полюбити ранок, ранній підйом і навіть сніданок. Потрібно всього лише виконувати комплекс вправ для ранкової гімнастики, і ви назавжди забудете про одноманітності ранку. Тільки прокидайтеся раніше, а то часу не те що на зарядку, а й на чай з бутербродом не вистачить. Той, хто регулярно робить зарядку вранці, відчуває себе завжди добре, сповнений сил і енергії. Ви теж хочете бути такою? Тоді вперед, до мрії!

Мої статті | Переглядів: 572 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 25.04.2015 | Коментарі (0)

Біг ефективно бореться із зайвими кілограмами: покращується моторика кишечника, знижується рівень холестерину в крові, нормалізується обмін речовин, зменшується відчуття голоду. Як бігати, щоб отримати максимальний результат і не травмуватися – наша тема сьогодні.
Мої статті | Переглядів: 406 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 17.04.2015 | Коментарі (0)

Корисність каш для травної-кишкового тракту доведена неодноразово і сумніву не підлягає, а звідси і пряма користь для шкіри, волосся, та й для стрункості фігури, щоб там не говорили щодо того, що «від каш повніють».
Історія каш йде в глибоке минуле. Свого часу каша була обрядовим блюдом, кашу приносили в жертву богам землеробства й скотарства наші далекі предки, в більш пізні часи не цуралися каш ні представники знаті, ні простий люд. Пристрасті до того або іншого виду каші виникли не на порожньому місці. Так, англійці споконвіку люблять вівсянку, а японці, в'єтнамці та інші жителі Сходу не можуть дня прожити без страви з рису, в Молдові популярна мамалига (кукурудзяна каша), українці вважають за краще гречку і т.д. Загалом, любимо і їмо те, що вирощували і їли наші предки!
Тепер все багатство круп до наших послуг, і, звичайно ж, ми прагнемо вибрати найкориснішу, ту, яка дасть здоров'я, енергію, красу, а не додасть зайві сантиметри на талії.
 

Мої статті | Переглядів: 425 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Молочні продукти - це продукти харчування, виготовлені з молока . Більше 50% людей люблять молоко і вживають різні молочні продукти . Молоко і його різні похідні, включаючи кефір, йогурт, ряжанку є відмінним охолоджувальним напоєм у спеку, адже саме вони не тільки втамовують спрагу, але й одночасно дозволяють організму насититися.

Мої статті | Переглядів: 439 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Сухофрукти ( висушені фрукти і ягоди ) вважаються натуральним джерелом вітамінів і мікроелементів в будь-який час року. Вони містять вітаміни А і групи В , високу концентрацію глюкози , фруктози , клітковину , магній , кальцій , калій , фосфор , йод , залізо , натрій. Такий хімічний склад робить їх надзвичайно корисними для здоров’я серцево-судинної і центральної нервової системи , допомагає поліпшити стан нігтів , волосся і кісток , стимулює роботу кишечника. Крім того , кожен із сухофруктів містить свій унікальний комплекс корисних речовин.

Мої статті | Переглядів: 382 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Фрукти, ягоди є важливим джерелом вітамінів, мінеральних солей вони містять цукри, крохмаль, органічні кислоти, пектинові речовини,харчові волокна. У деяких фруктах виявлені фітонциди,що роблять сприятливий вплив на організм.Фрукти збільшують секрецію травних залоз і підсилюють їхню ферментну активність,що поліпшує процеси травлення і підвищує засвоюваність їжі.Ці властивості фруктів, ягід обумовлюють їхня необхідність у їжі здорової і хворої людини.

Мої статті | Переглядів: 439 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Яйце — захищена від зовнішнього впливу різними оболонками чи шкаралупою овальної форми сукупність білка і жовтка, з яких утворюється зародок птахів та деяких тварин.
Яйцям звичайно притаманна кулеподібна або овальна форма, але вони бувають також видовженими, як у комах, міксин або мулової риби. Розміри та інші ознаки яйця залежать від кількості та розподілу в ньому поживної речовини (жовтка), що накопичується у вигляді гранул або, рідше, у вигляді суцільної маси.

Мої статті | Переглядів: 435 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Ікра́ — цілком зрілі яйця риб, а іноді деяких інших водних тварин, таких як креветки, молюски та голкошкірі.

Розрізняють донну нелипку, що відкладається самицею на ґрунт (наприклад, в лососевих); клейку, прикріплювану до часток ґрунту (наприклад, у мойви), каменів або черепашок (в осетрових, бичків та ін.), до водних рослинплітки, коропа та ін.); плавучу, або пелагічну, (наприклад, в камбал, тріскових, чехоні). Форма ікринок в більшості риб кулевидна, в деяких — еліптична (наприклад, в анчоусів). Використовується як інгредієнт у багатьох стравах. Ікра таких риб, як пінагор, хек і лосось, є гарним джерелом омега-3 жирних кислот.[1]

Мої статті | Переглядів: 435 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 16.04.2015 | Коментарі (0)

Риба і морепродукти - не тільки цінний продукт для здорового харчування, але і незамінний засіб для профілактики різних захворювань. За поживністю риба може скласти конкуренцію кращим сортам м'яса, при цьому морепродукти володіють набагато кращою засвоюваністю. Риба і морепродукти містять не тільки цінний білок , але і жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 , які володіють високою фізіологічною активністю і дуже важливі для правильного функціонування організму. Велике значення для здоров'я мають фосфор, калій і магній, які містяться у всіх сортах риби. Риба багата вітамінами групи Б . У печінці багатьох сортів риби міститься багато вітамінів A, D, E . Морська риба і морепродукти - важливе джерело йоду та фтору . Дієтологи рекомендують рибну дієту для лікувального і щадного харчування, в якості засобу для боротьби із зайвою вагою. Фахівці радять включати страви з риби і морепродуктів в повсякденне меню якомога частіше.

Мої статті | Переглядів: 383 | Додав: irasatsiuk99 | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

1-10 11-12